Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’Ajuntament convocarà les entitats esportives per millorar la coordinació dels horaris de competició

Es mirarà d’agilitzar els canvis entre partits i de garantir l’hora d’inici dels encontres


L’Ajuntament convocarà les entitats esportives per millorar la coordinació dels horaris de competició

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès convocarà les entitats esportives a una reunió en la qual es buscarà millorar la coordinació dels horaris d’ús de les instal·lacions municipals durant les competicions del cap de setmana. A la trobada es convocarà els clubs i equips que conviuen al complex esportiu de Can Casablanques, així com a l’empresa concessionària, amb un doble objectiu: intentar agilitzar els canvis de pista entre els diferents partits i millorar el respecte pels horaris.

L’Ajuntament recorda que els horaris dels partits de competició són proposats per les entitats esportives locals i la regidoria d’Esports els accepta si són viables. Els horaris d’entrenament, que poden tenir un caràcter permanent al llarg de la temporada, són acordats en presència de tots els clubs.

L’alcaldessa i regidora d’Esports, Monserrat Mundi, diu que “estic segura que amb diàleg i bona voluntat resoldrem els problemes de convivència que puguin sortir”. L’alcaldessa afegeix que “tothom ha de ser conscient que toca compartir un mateix espai en un període de temps limitat, de fet molt ajustat, i que això només pot funcionar amb respecte per la resta d’entitats usuàries de les instal·lacions”.