Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

L'Ajuntament de Sant Quirze ofereix el servei "Minuts Menuts"

L'objectiu és oferir un servei de guarda per als fills i filles de 4 mesos a 3 anys fora de l’horari escolar, dins d’un espai lúdic i de guarda de qualitat per als infants, i amb l’objectiu final de donar temps personal a les famílies amb infants a càrrec.


L'Ajuntament de Sant Quirze ofereix el servei "Minuts Menuts"

Des de les unitats de Benestar Social i Educació de l’Ajuntament de Sant Quirze s’ha treballat per endegar aquest mes d’octubre el servei “Minuts Menuts” al nostre municipi. Aquest és un nou servei municipal emmarcat dins de les mesures relacionades amb les polítiques dels Nous Usos del Temps que ofereix a les famílies un servei de guarda per als fills i filles de 4 mesos a 3 anys fora de l’horari escolar, dins d’un espai lúdic i de guarda de qualitat per als infants, i amb l’objectiu final de donar temps personal a les famílies amb infants a càrrec.

El servei,  que comta amb el suport del Departament d'Acció social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, pretén donar resposta a les situacions no previstes o gestions a realitzar per les persones adultes que tenen infants a càrrec, que són difícils de dur a terme amb l’acompanyament dels infants. També oferir atenció integral i puntual als infants fora de l’horari escolar, facilitar un espai d’atenció directa a la primera infancia i promoure una xarxa de famílies en el municipi que permeti la comunicació i l’intercanvi d’experiències.


“Minuts Menuts” es dirigeix a totes les famílies empadronades al municipi amb infants de 4 mesos a 3 anys a càrrec. Per accedir al servei per primera vegada les famílies hauran d’aportar una fotocòpia del llibre de família, una del DNI o passaport de la mare o del pare o de la persona que en tingui la guarda, una altra del llibre de vacunes de l’infant, una fotocòpia de la targeta sanitària i una altra del DNI de la persona que recollirà l’infant.


El servei disposa de 10 places. L’infant podrà romandre-hi un màxim de 3 hores continuades i dos dies a la setmana. La tarifa és d’1 euro per hora d’estada, que s’ha d’abonar en el moment de recollida de l’infant.


Les famílies han de portar el material necessari per a la cura de l’infant (bolquers, roba de recanvi...).
L’horari i ubicació del servei és dilluns i dijous de 17:00 a 20 hores i dissabtes de 10:00 a 13:00 hores a l’Escola Bressol Municipal “El Patufet”, ubicada a la Ronda Santa Julita, número 67. El telèfon del servei és el 670.91.87.51.


Per a més informació, contacteu amb el Servei de Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Quirze, al telèfon 93.721.68.00.