Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Sant Quirze acollirà el 25 de febrer la XIV Jornada de bones pràctiques locals en educació

L’educació i l’orientació al llarg de la vida serà l’argument principal de la sessió


Sant Quirze acollirà el 25 de febrer la XIV Jornada de bones pràctiques locals en educació

La Masia Can Barra acollirà el proper 25 de febrer la XIV Jornada de bones pràctiques locals en educació, que organitzen la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Aquestes jornades són un espai de debat i reflexió que es posen a disposició dels ajuntaments per donar a conèixer experiències desenvolupades pels serveis educatius municipals.

Aquesta XIV Jornada és la continuació del XXXII Fòrum Local d’Educació celebrat a Barcelona el passat 24 de novembre. En aquella ocasió es van debatre estratègies de les admnistracions locals en relació a l’educació i l’orientació al llarg de la vida. En el cas Sant Quirze, la jornada es durà a terme des d’un punt de vista eminentment pràctic. S’hi presentaran sis experiències municipals, una d’elles de l’escola municipal d’adults de Sant Quirze. També s’hi presentarà el grup d’ens locals que formen el grup impulsor de la Xarxa d’Escoles Municipals de Persones Adultes i algunes de les propostes d’actuació que preveu portar a terme durant l’any 2015.

Tanmateix, l’eix central de la jornada serà l'educació i l'orientació al llarg de la vida, com a element d'inclusió i cohesió social, que ha esdevingut una necessitat en la societat informacional, cada vegada més diversa i plural, en la que vivim. La tinent d’alcalde de Serveis Personals i regidora d’Educació de Sant Quirze, Mercè Vallès, recorda que “davant d'aquesta realitat, els ens locals i els centres educatius municipals, han mostrat la seva voluntat de desenvolupar un paper clau per donar-hi resposta i han manifestat interès per compartir posicionaments, experiències i coneixements amb altres ens locals”.

La jornada del dia 25 es desenvoluparà entre les 9 i les 14 hores, amb un programa que podeu consultar en aquest enllaç. Serà inaugurada per l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, i el gerent de Serveis d’Educació de la Diputació de Barcelona, Jordi Planas. La cloenda anirà a càrrec de Gerard Ardanuy, diputat delegat d’Educació de la Diputació de Barcelona.