Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

L’Ajuntament posa en marxa un altre butlletí electrònic temàtic, en aquest cas dedicat a l’esport i la vida activa

S'afegeix als butlletins sobre economia local i sobre medi ambient


L’Ajuntament posa en marxa un altre butlletí electrònic temàtic, en aquest cas dedicat a l’esport i la vida activa

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès amplia novament la seva oferta informativa amb la posada en marxa d’un butlletí electrònic temàtic, dedicat a l’esport i la vida activa. SQV Actiu serà un recull de notícies de caire esportiu, molt centrat en les actuacions municipals en matèria de política esportiva. També s’hi recolliran notícies rellevants de les entitats i clubs de Sant Quirze, no tant de les competicions quotidianes, com de fets d’especial transcendència pública.

Els subscriptors del butlletí electrònic setmanal de l'Ajuntament no han de fer res per rebre aquesta nova publicació, ja que se'ls enviarà automàticament. Qui no estigui donat d'alta al servei de butlletins electrònics municipals, pot fer-ho amb el formulari que trobareu en aquest enllaç.

L’Ajuntament ja va posar en marxa durant 2014 dos butlletins electrònics de caire temàtic. Un està dedicat a l'economia local i l'altre, a notícies sobre medi ambient i sostenibilitat. La seva periodicitat és aproximadament bimestral.

L'Ajuntament de Sant Quirze ja edita setmanalment un recull de notícies i d'agenda. A més, publica també un altre butlletí amb les ofertes dels establiments i serveis acollits a la targeta SQV VIP.