Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

La fiscal en cap de Sabadell participa en la reunió de la comissió municipal de violència de gènere

Hi ha explicat comfunciona el procediment judical en els casos de violència masclista


La fiscal en cap de Sabadell participa en la reunió de la comissió municipal de violència de gènere

La Comissió de violència de gènere de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha rebut aquest dimecres, 25 de febrer, la visita de la fiscal en cap de Sabadell, Neus Pujals. La responsable del ministeri públic havia estat convidada a la reunió que cada dos mesos celebra la comissió, amb l’objectiu de millorar la coordinació de les diferents parts i agents involucrats en l’abordatge dels casos de violència.

La fiscal en cap, en la seva intervenció, ha explicat el funcionament de la Fiscalia i diferents aspectes del procediment judicial en els casos de violència masclista. La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament, Sílvia Peralta, explica que “la lluita contra aquesta xacra s’ha de fet a tots nivells. N’hi ha un de preventiu, que és fonamental. Però també cal treballar perquè aquestes agressions no quedin impunes”. Peralta ha afegit que “tant en un cas com en l’altre, l’autoritat judicial és una eina bàsica, perquè proporciona els instruments i eines legals”.

 

Foto: imatge de la reunió, celebrada al Centre Municipal d'Informació i Recursos per a Dones. La fiscal en cap és la tercera per la dreta.