Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La comunitat educativa de Sant Quirze s'endinsa a l'obra de Tom Carr

L'artista dedicarà un dia a cada un dels centres educatius per treballar diferents conceptes, formes i materials amb l’alumnat i el professorat


La comunitat educativa de Sant Quirze s'endinsa a l'obra de Tom Carr

Durant aquest mes d’octubre, els centres d’educació de primària, l’Institut d’Educació Secundària de Sant Quirze i el Centre de Formació d’Adults Municipal “L’Olivera”  estan treballant l’obra de l’escultor Tom Carr. A través de l’exposició “Reverberatio”, mostra retrospectiva de l’artista instal·lada a la Masia de Can Barra, Carr està realitzant diversos tallers pràctics al professorat dels centres educatius del municipi que han volgut aprofundir en la seva obra per poder desprès treballar a l’aula els coneixements adquirits.  Estan participant d’aquests tallers un total de 105 mestres.

Per altra banda, l’escultor dedicarà un dia a cada un dels centres per treballar diferents conceptes, formes i materials amb l’alumnat i el professorat. Més de 2.000 alumnes participaran d’aquestes activitats a les seves respectives escoles.

I com a complement de tot aquest treball, al voltant de 800 alumnes tenen previst visitar la mostra per poder gaudir de l’obra de l’artista.

A continuació podeu veure un vídeo sobre un dels tallers que Tom Carr va realitzar a la Masia Can Barra amb el professorat dels centres educatius del municipi.