Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

El Parc de les Morisques obrirà a les 8 del matí per facilitar l'ús del Grenn Parc

A partir d'aquest dilluns, 2 de març


El Parc de les Morisques obrirà a les 8 del matí per facilitar l'ús del Grenn Parc

El Parc de les Morisques avança el seu horari d'obertura matinal a partir d'aquest dilluns, 2 de març. En comptes d'obrir a les 9 del matí, ho farà a les 8. Aquest avançament té la finalitat de facilitar l'ús del Green Parc, la nova instal·lació que permet fer exercici físic a l'aire lliure i, a la vegada, generar electricitat.

El Green Parc és tot un èxit en la seva primera setmana de vida. A banda de l'atenció que Sant Quirze ha rebut als mitjans de comunicació per aquest equipament esportiu, la ciutadania ha acollit molt bé, i de forma majoritària, aquesta original instal·lació.

El Green Parc permet fer unes taules gimnàstiques molt completes. Entre els aparells que hi ha disponibles, hi ha una premsa de cames, una bicicleta per fer aeròbic, un banc d’abdominals, una premsa lateral i d’espatlles i una base giratòria d’oblics. L’activitat física que pot fer-s'hi està a l’abast de tothom. De fet, fins i tot hi ha dues de les màquines que poden ser utilitzades per persones amb discapacitats físiques o amb mobilitat reduïda. Un dels aparells, per exemple, pot ser usat des d’una cadira de rodes.

Els aparells del Green Parc generen electricitat quan s’usen. L’energia cinètica produïda per l’ús de les màquines es transforma en energia neta, que l’usuari pot aprofitar, per exemple, per carregar el mòbil mentre fa exercici. Però aquesta electra s’usa també per il·luminar l’espai.