Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

365 persones han visitat a Sant Quirze l'exposició "Controles?"

Dedicada als riscos del consum de drogues i a com prevenir-ne el consum


365 persones han visitat a Sant Quirze l'exposició "Controles?"

365 han visitat a Sant Quirze del Vallès l'exposició "Controles?", que va poder veure's al Casal d'Avis del 5 al 13 de febrer. Aquesta exposició, promoguda per la Diputació de Barcelona, és una aproximació als riscos del consum de drogues i a com prevenir-ne el consum, i està pensada per a diferents perfils de persones: adolescents de 12 a 14 anys, adolescents de 16 anys i més, i famílies.

També van visitar l'exposició diferents col·lectius ciutadans, socials i professionals. Entre ells, tots els alumnes de segon i tercer d'ESO, alumnes de l'escola municipal d'adults, adolescents i joves del projecte d'intervenció socioeducativa, membres de la Policia local i dels Mossos d'Esquadra, tècnics de l'Ajuntament de diferents àrees, professionals del Centre d'Atenció Primària, alumnes de l'Aula d'Extensió Universitària i membres de la Fundació Quetzal.

L'objectiu de l'exposició és proporcionar informació sobre drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum. També promoure actituds responsables entre els joves, tot treballant habilitats per a la vida, i reflexionar sobre l'estil educatiu dels pares i mares per prevenir el consum de drogues dels seus fills i filles.

Una de les eines de l'exposició és una visita guiada de dues hores amb l'acompanyament de tècniques especialitzades de la Diputació de Barcelona. Aquestes visites van fer-les tots els alumnes de segon i tercer d'ESO de l'Institut Sant Quirze. I van completar-se amb tallers desenvolupats al centre, durant les tutories, amb posterioritat a la visita.