Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

L'Ateneu del Món organitza la sisena edició del Premi Literari de contes solidaris i poesia

Els originals es podran presentar fins al 30 d'abril a la biblioteca municipal


L'Ateneu del Món organitza la sisena edició del Premi Literari de contes solidaris i poesia

L'entitat solidària Ateneu del Món convoca la sisena edició del Concurs de Contes Solidaris i Poesia. L'objectiu de la convocatòria és fomentar i promoure la creació literària a l'entorn de la solidaritat. Com en els anys anteriors, s’han establert tres categories en la modalitat de contes solidaris, una per a participants de 10 a 12 anys, una altra per a participants de 13 a 17 anys i una tercera categoria per a adults. Hi haurà una modalitat de poesia amb categoria única.

Els contes hauran de tenir un màxim de dos fulls, hauran de ser inèdits i escrits en llengua catalana o castellana. Els poemes tampoc podran passar dels dos fulls.

Els originals, tal com estableixen les bases, s'hauran de presentar a la biblioteca municipal abans del dimecres 30 d'abril. Les bases completes poden consultar-se en aquest enllaç.

Premis

En l’apartat de contes solidaris, hi haurà un premi per cada categoria:

-de 10 a 12 anys, un val de 50 euros per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN-A4 de Sant Quirze, i dues entrades per al proper espectacle de Rialles.

-de 13 a 17 anys, un val de 70 euros per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN-A4 de Sant Quirze.

-adults, un val de 100 euros per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN-A4 de Sant Quirze.

En l’apartat de poesia, hi haurà un premi únic, consistent en un val de 100 euros per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN-A4 de Sant Quirze.

Tots els premiats rebran a més un detall de productes de comerç just, per gentilesa de l’Ajuntament de Sant Quirze. Tots els concursants rebran un diploma de participació.

Els premiats es donaran a conèixer el 15 de maig de 2015. El lliurament de premis, es farà dins de la Festa del Comerç Just i Banca Ètica, el dia 31 de maig 2015, a les 12 hores al Parc de les Morisques.