Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'empresa d'aigües CASSA lliura els premis del seu 28è concurs de dibuix

Iniciativa per promoure la consciència mediambiental a les escoles


L'empresa d'aigües CASSA lliura els premis del seu 28è concurs de dibuix

L'empresa CASSA, concessionària del servei municipal d'aigües a Sant Quirze del Vallès, ha lliurat els premis del concurs escolar de dibuix que organitza des de fa 28 anys. Aquesta iniciativa, que es convoca també a Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Parets del Vallès i Palau-Solità i Plegamans, té la finalitat de promoure la consciència mediambiental a les escoles, entre els alumnes de 10 i 14 anys.

Els guanyadors a Sant Quirze han estat els següents:

1r premi: Laura Casado (Escola Purificació Salas)
2n premi: Emma de Agustín (Escola Onze de Setembre)
Accèssit: Pau Gavaldà (Escola Onze de Setembre)
Accèssit: Carla Blanes (Escola Onze de Setembre)
Accèssit: Rita Salvatella (Escola El Turonet)
 
Escola a la qual pertany el primer premi, que també rep un premi: Escola Purificació Salas.

Aquest curs escolar, el jurat del concurs ha estat format per Ricard Calvo, pintor i membre de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell; Engràcia Torrella, directora del Museu d’Art de Sabadell; Carles Cascón, periodista especialitzat en cultura; i Chari Muñoz, pintora.

El concurs de dibuix es convoca en el marc del programa educatiu de la companyia d’aigües: l’EDUCASSA. En concret, el Concurs de Dibuix posa el punt i final a l’activitat "El recorregut de l’aigua: des del lavabo fins al riu" que la Fundació CASSA ofereix als estudiants d’entre 10 i 14 anys. En aquesta activitat, que es porta a terme a l'estació depuradora d'aigües residuals del riu Ripoll, els alumnes coneixen el procés de depuració de les aigües.