Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La IV Mostra Nacional de Cançó Improvisada se celebra aquest dissabte, 14 de març

Glosadors d'arreu del territori actuaran a La Patronal, a partir de dos quarts de 7 de la tarda


La IV Mostra Nacional de Cançó Improvisada se celebra aquest dissabte, 14 de març

Aquest dissabte, dia 14 de març, a dos quarts de 7 de la tarda, tindrà lloc la 4a Mostra Nacional de Cançó Improvisada. Després de l'èxit de les edicions anteriors, la Mostra d'enguany comptarà amb glosadors d’arreu del territori: Mateu Xurí i Maribel Servera (Mallorca), Francesc Ribera Titot (Berga), Laia Pedrol (Sabadell), Ramon Gual (Cervera) i Fardatxa (Tortosa). Els acompanyaran els músics Pau Vinyoles, Marc Torrent i Iu Boixader.

Per començar, hi haurà una mostra de glosa mallorquina, amb els coneguts Mateu Xurí i Maribel Servera, que faran gaudir el públic amb les seves filigranes improvisades. Tot seguit, a les 7, començarà la Mostra Nacional, en què les Glosadores de la Serra, organitzadores de l’acte, proposaran una sèrie de proves en les quals els sis glosadors demostraran la seva perícia.

Un cop acabat l'espectacle, hi haurà un sopar -amb opció vegetariana- ofert per L’Estraperlo, espai cultural, tavernari i cooperatiu del poble. Amb l’àpat es podrà gaudir de la sobretaula improvisada, en la qual podran participar cantadors de la mostra i tot aquell qui s'animi a cantar. Tot plegat, es farà a la Sala Històrica de la Patronal, a Sant Quirze del Vallès.

Per celebrar que aquest any és el quart que s’organitza l’esdeveniment, les glosades començaran ja a l’hora del vermut del migdia, a l’Estraperlo (carrer Pintor Vila Puig, 12), on també podrem gaudir d’un menú del glosador.

La 4a Mostra Nacional de Cançó Improvisada està organitzada per les Glosadores de la Serra, del Casal Social Autogestionat La Impremta, Cor de Carxofa i l'Ajuntament de Sant Quirze. Hi col·labora també la Trinxera de Galliners.