Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

Els empresaris dels polígons industrials de Sant Quirze creen una associació

Primer contacte amb l’Ajuntament per explorar vies de col·laboració público-privada


Els empresaris dels polígons industrials de Sant Quirze creen una associació

La recentment constituïda Associació d’Empresaris i Propietaris dels Poligons Industrials de Sant Quirze del Vallès i l’Ajuntament han celebrat una primera reunió per buscar punts de col·laboració público-privada amb l’objectiu de millorar de forma integral les zones d’activitat industrial del municipi.

La junta de l’Associació la formen actualment 10 empreses dels polígons de Can Feu, Can Torras-Can Llobet, Can Canals i Can Casablanques. El president és Leo Torrecila, de l’empresa Moldiplast. La resta d’empreses present a la directiva de l’associació són Europochette Ibérica Sl, Huayi Compressor SL, Barcelona, Anortec Sl, Grupo Ballero, New Wave Sportwear Sl, Guemar SL, Grupo Carinsa SA, Indiba SA i Barcelona Moda Centre.  

En una reunió amb l’alcaldessa, Montserrat Mundi, celebrada a l’Ajuntament, l’associació va plantejar els seus principals objectius, com el de dissenyar serveis mancomunats per crear economies d’escala i optimitzar costos als associats. En aquest sentit, ja estan treballant per negociar conjuntament la factura elèctrica. També proposen prioritzar el manteniment i la conservació de les infraestructures dels polígons en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Quirze, així com promoure i organitzar tot tipus d’activitats per a la millora de la competitivitat i fomentar la cooperació.

Durant la reunió es van tractar temes de seguretat, mobilitat i conservació de les zones industrials. Properament, Ajuntament i Associació signaran un conveni de col·laboració per a accions de suport als polígons del municipi, tenint en compte que el govern municipal té com un dels eixos prioritaris la promoció i la dinamització del teixit productiu local. En concret, l’Ajuntament considera que és necessari afavorir un sòl industrial de qualitat i una adequada dotació de serveis per tal de millorar la competitivitat de les empreses que hi són presents i per tal d’atraure noves activitats al territori.