Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

El parc de les Morisques acull diumenge una Festa Africana

Durant la jornada es servirà un àpat típic de la cuina senegalesa


El parc de les Morisques acull diumenge una Festa Africana

El diumenge 17 d'octubre el parc de les Morisques es traslladarà al continent africà amb motiu de la Festa Africana que proposa l'entitat Acció Solidària Vallès.
Al llarg de tot el matí es podrà gaudir de tota una sèrie d'activitats que l'entitat solidària ha organitzat per aquesta jornada festiva. L'inici de les activitats està previst a les 10 h i destaquen en el programa un taller d'expressió corporal a les 11.30 hores o l'l'actuació de la BQB amb repertori africà i afroamericà a les 12.30.
Tot seguit, el grup senegalès Gore oferirà una actuació de percussió i a les 14 hores està previst l'inici del dinar africà. L'àpat, que estarà preparat per cuineres senegaleses, estarà composat per plats tradicionals com ara el Tiebu yapp (arròs amb carn), Vermicell (fideus amb carn) i comptarà també amb la beguda típica del Senegal  feta amb flors d'hibiscus i anomenada Bisap.
Les persones que vulgueu gaudir del dinar podeu reservar els vostres tiquets a: acciosolidariavalles@gmail.com o al telèfon 616 961 977
Les places són limitades.