Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sant Quirze acollirà el proper 10 de maig la vuitena edició de la Cursa de 10 km Memorial David Rovira

Les inscripcions per a les diferents proves ja són obertes


Sant Quirze acollirà el proper 10 de maig la vuitena edició de la Cursa de 10 km Memorial David Rovira

Sant Quirze del Vallès es prepara per a una nova edició de la Cursa Memorial David Rovira, que tindrà lloc el proper diumenge 10 de maig. La prova principal és la de 10 quilòmetres, reservada als adults, que començarà a les 9 i farà dues voltes al circuit urbà pels carrers de Sant Quirze. És una prova puntuable per a la Lliga Catalana d'atletisme popular.

Simultàniament, es correrà la prova de 5 quilòmetres, que consisteix en una única volta al circuit i que no té caràcter competitiu (es publicaran els temps, però per, ordre alfabètic). Aquesta modalitat vol oferir la possibilitat de participar als menys habituats a córrer. A les 10.30 hores es donarà la sortida de la prova pels participants joves: un recorregut de 2.400 metres, reservat a les categories aleví, infantil i cadet. I finalment, a les 10.45 començarà la cursa pels més petits: 800 metres, que podran córrer les categories benjamí i prebenjamí. En totes quatre curses podran participar-hi atletes amb discapacitats, amb la seva pròpia classificació.

La sortida i l'arribada tindran com a escenari el carrer Priorat, davant del complex esportiu. Les inscripcions ja es poden gestionar, mitjançant la página web www.corredors.cat/cursasantquirze. La gestió únicament es podrà fer en línia. Les inscripcions es poden fer per a la cursa de 10km, la de 5km i les infantils. Les curses infantils són gratuïtes. Les inscripcions es poden fer triant l'opció de amb regal (13 euros) o sense (5 euros). El regal consta d'una tovallola convertible en motxilla. Si voleu ser voluntaris en aquest esdeveniment esportiu, heu d'enviar un correu electrònic a: cursa.sqv@gmail.com

Enguany se celebra la vuitena edició, consolidant-se així en el calendari atlètic i també entre els esdeveniments populars que donen identitat al municipi. La Cursa Memorial David Rovira es convoca en record de David Rovira, un infant santquirzetenc que va morir el 17 de maig de 2007 en un accident en una sortida escolar a Budapest. Col·laboren en l'esdeveniment la Diputació de Barcelona i diferents entitats, empreses i comerços locals.