Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La 7a Cursa Nocturna dels Mussols es disputa aquest dissabte, 28 de març

Amb sortida i arribada al poliesportiu de l'escola Purificació Salas Xandri


La 7a Cursa Nocturna dels Mussols es disputa aquest dissabte, 28 de març

La Cursa Nocturna de Mussols, organitzada pel Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès, se celebrarà, en la seva setena edició, aquest dissabte, el 28 de març, Un nou dissabte de primavera tornarà a ser l'escenari d'un dels esdeveniments esportius més destacats de l'agenda de curses de muntanya de Sant Quirze.

La cursa es disputarà en dues proves. La cura de muntanya infantil, que sortirà a les 18 hores i es disputarà sobre un recorregut de 600, 1.200 i 2.350 metres, segons categories d'edat. La cursa de muntanya d'adults cobrirà un recorregut de 13,4 quilòmetres, amb sortida a les 19.30 hores. La sortida i arribada és al poliesportiu de l'escola Purificació Salas Xandri.

En aquesta edició, es manté l'amplicació de places que va fer-se en l'any passat, per la qual cosa podran competir 550 atletes, amb un màxim de 100 entre totes les categories infantils.

La cursa discorre per pistes de muntanya i corriols de terra de la Serra de Galliners i cal preveure que en el recorregut hi pugui haver bassals d’aigua i zones amb fang. És una cursa oberta a tothom, però es recomana tenir un mínim de preparació física.
 

Més informació