Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

El Servei de Joventut es presenta a Les Fonts amb una festa aquest dissabte

Canya Jove tindrà presència habitual al barri després de Setmana Santa


El Servei de Joventut es presenta a Les Fonts amb una festa aquest dissabte

El Servei municipal de Joventut Canya Jove es presenta aquest dissabte, 28 de març, al barri de Les Fonts. La presentació s’emmarcarà en una Festa Jove que començarà a partir de les 4 de la tarda al Centre Cívic Torre Julià (carrer Josep Mitats s/n).

Les activitats de la festa estan adreçades a joves a partir de 12 anys i caldrà inscripció prèvia. El programa, que serà ambientat amb música pel D’j Yess Ariza, que és del mateix barri, serà el següent:

-Masterclass de zumba (de 19.15 a 20 hores), a càrrec del Racó de la Dona.
-Demostració i taller de graffiti (de 16.30 a 19 hores)
-Torneig de futbol sala-5 (de 16 a 19 hores a la pista coberta)
-Play Station en pantalla gegant, FIFA o Sing Star (de 17 a 19 hores)
-Estampació de roba amb retoladors Posca (de 17.30 a 19 hores)
-Taller de hena (de 17.30 a 19 hores)

Una demanda sorgida en el Pla Local de Joventut

Que el Servei de Joventut tingués presència i activitat a Les Fonts era una de les propostes que van sorgir durant l’elaboració del Pla Local de Joventut 2013-2016. “En constatar aquesta demanda, vam iniciar tot de converses i trobades amb diferents col·lectius i agents socials del barri, així com amb els tècnics i serveis municipals que treballen a Les Fonts de forma més o menys intensa”, explica la regidora de Joventut, Míriam Casaramona.

La regidora ha afegit que “també ens hem reunit amb les entitats fontines amb la intenció de detecgar necessitats a cobrir en matèria de Joventut des del seu punt de vista i informar de les notres opcions d’intervenció”.

Casaramona ha dit també que “aquest treball preliminar ha continuat amb el jovent de Les Fonts, veritables protagonistes d’aquseta descentralització. A través de dinàmiques i converses amb ells i elles s’ha demanat la seva complicitat i la seva participació més activa, així com la seva demanda de propostes”.

Com a fruit d’aquest procés, la intervenció del Servei de Joventut Canya Jove s’iniciarà a Les Fonts després de Setmana Santa, el primer i tercer dimecres de mes, de 16 a 19.30 hores. El primer dimecres hi haurà una activitat, un taller o una sessió de dinamització. De la seva banda, el tercer dimecres s’oferirà atenció, informació i assessorament.