Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Els veïns de le Fonts s'interessen per la campanya de la ILP Habitatge

Iniciativa Legislativa Popular contra els desnonaments i la pobresa energètica


Els veïns de le Fonts s'interessen per la campanya de la ILP Habitatge

Unes cinquanta persones van assistir al Centre Cívic Torre Julià de Les Fonts a l’acte de presentació de la campanya de la ILP Habitatge, una Iniciativa Legislativa Popular que reclama mesures contra els desnonaments i la pobresa energètica.

Durant l’acte, Pedro González ha exposat la feina que fa la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Terrassa i l'ajuda que ofereix. Josep Maria Dedéu, de la sectorial d’Arquitectura de l’Assembla Nacional Catalana, ha explicat el context econòmic i social en què s'ha produït un desgavell especulatiu i la bombolla immobiliària. Entre els assistents, Janna Colomé, de Les Fonts Solidària, ha donat les dades del problema social que viu les Fonts.
 
L'acte ha coincidit amb la notícia que la campanya ja ha arribat a la xifra de 70.000 signatures que supera de molt les 50.000 necessàries quan encara queda un més de campanya.

L’Assemblea Nacional Catalana participa i col·labora en la recollida de signatures per fer possible que aquesta Iniciativa Legislativa Popular arribi al Parlament de Catalunya.

Sant Quirze per la independència està organitzant diversos punts de recollida de les firmes. El local del carrer Barcelona 77 serà un punt fix els dimarts i divendres de 18:00 a 20:00.

Terrassa per la independència, que era present a l'acte, ha informat que també en recullen al seu local del carrer del Nord 104, de 18:00 a 20:00 de dilluns a divendres.

 

Més informació