Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Sant Quirze balla swing per una causa solidària

Tres oenagés i l’Ajuntament recapten fons per un projecte al Senegal


Sant Quirze balla swing per una causa solidària

Una seixantena de persones van reunir-se a Can Barra per ballar swing i passar una bona estona. L'activitat, que forma part del Pla municipal de sensibilització, va ser impulsada per les tres oenagés del municipi (Acció Solidària del Vallès, Ateneu del Món i Cooperación y Ayuda) i coorganitzada per l'Ajuntament de Sant Quirze, amb l'objectiu de recaptar fons pel projecte "A Naré" del Senegal.

Aquest projecte consisteix en la construcció d'un centre de formació contínua a Thyonck Essyl, al Senegal, i hi col·laboren arquitectes de l'ONG Base A de Barcelona, especialistes en construccions a països en vies de desenvolupament.

La regidora de Cooperació i Solidaritat, Sílvia Peralta, subratlla que “aquesta és una de les moltes formes que, al llarg de l’any, Sant Quirze demostra el seu tarannà solidari”. Peralta afegeix que “les activitats del Pla de sensibilització, com aquesta, serveixen, a més de per recaptar fons, per conscienciar tothom que podem fer molt localment i que la solidaritat és un valor imprescindible per conviure en pau i un fet positiu tant per qui rep el benefici d’una actuació com per qui actua i la tira endavant”.

 

Més informació del projecte