Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Aquest 31 de març comença el termini per demanar votar per correu a les eleccions municipals

El cens electoral es podrà consultar entre el 6 i el 13 d'abril


Aquest 31 de març comença el termini per demanar votar per correu a les eleccions municipals

L’Ajuntament de Sant Quirze recorda tothom dos terminis importants del calendari electoral per als propers comicis municipals del 24 de maig: la sol·licitud de correu i la consulta de la inclusió en el cens electoral.

Sol·licitar el vot per correu
Els electors residents a l’Estat que estiguin interessats en emetre el vot per correu podran sol·licitar-ho des del 31 de març i fins al 14 de maig d’enguany.
 
S’ha de fer personalment a les oficines de Correus, amb l’exhibició de l’original del document acreditatiu d’identitat i omplint els formularis disponibles a tal efecte. En cas de malaltia o incapacitat es pot sol·licitar per mitjà de persona autoritzada notarialment. En la petició caldrà demanar un certificat d’inscripció al cens electoral que emet la Delegació provincial de l'Oficina del Cens Electoral (OCE). L’OCE ha de remetre a l'elector per correu certificat, entre el 4 i 17 de maig, la documentació necessària perquè pugui emetre el seu vot i un cop rebuda dels electors hauran d'enviar el seu vot a la taula electoral, per correu certificat, no més tard del 20 de maig.
 
Tots aquells electors que sol·licitin el vot per correu no podran votar personalment a la mesa electoral el 24 de maig, dia de la celebració de les eleccions municipals.


Consultar el cens electoral
El termini per consultar la inclusió en el cens electoral i la correcció de les dades que hi apareixen començarà el 6 d’abril i acaba el dia 13 del mateix mes. Recordeu que el dia 6 és festiu a Catalunya i és inhàbil.

La consulta pot fer-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, on també pot presentar-se qualsevol reclamació, que serà tramitada a l’Instituto Nacional d’Estadística.

 

Més informació