Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Els avis i àvies de Sant Quirze participen en el projecte “Horts intergeneracionals”

L'objectiu és ensenyar a l'alumnat dels diferents centres educatius com treballar la terra per extreure’n fruites i verdures.


Els avis i àvies de Sant Quirze participen en el projecte “Horts intergeneracionals”

Els avis i àvies de Sant Quirze participen en el projecte “Horts intergeneracionals”. Aquest és un projecte que s’ha endegat aquest curs i que vol donar continuïtat al procés educatiu dels “horts escolars” que estan realitzant algunes escoles en què l’alumnat aprèn de la mà dels seus professors i professores com treballar la terra per extreure’n fruites i verdures. Amb aquest projecte educatiu es vol fomentar la col·laboració entre els centres escolars i el Casal d’avis a través de persones que sàpiguen cultivar un hort i vulguin trametre els seus coneixements als nens i nenes alumnes de les diferents escoles.

Com a prova pilot, aquest dijous ha començat la col·laboració de’n Josep i la Paquita a l’hort del CEIP Taula Rodona.


El projecte està obert i les persones que estiguin interessades en participar-hi es poden adreçar a la Regidoria de Benestar social o a la Regidoria d’Educació, ja que és un projecte transversal dels dos serveis municipals. El telèfon de contacte és el 93.721.68.00.