Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Biblioteca de Sant Quirze amplia l'horari amb un matí més d'obertura a la setmana

També s'hi desenvoluparan noves activitats culturals més enllà del servei bibliotecari


La Biblioteca de Sant Quirze amplia l'horari amb un matí més d'obertura a la setmana

La Biblioteca Municipal de Sant Quirze del Vallès estrena aquest 7 d’abril un nou horari, amb l’objectiu que la ciutadania pugui gaudir d'aquest equipament durant més hores a la setmana i es puguin desenvolupar projectes que van més enllà del servei bibliotecari. A partir d’ara, la Biblioteca obrirà un matí més a la setmana.

Concretament, estarà a disposició dels usuaris de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 hores, i els dimarts, dijous i dissabtes, de 10.30 a 13.30 hores. Aquest nou horari s’ha consensuat amb el Servei de Coordinació Bibliotecària de la Diputació de Barcelona.

Pel que fa a les noves activitats, un exemple és el projecte “Biblioteca-Escola”, en el qual l'alumnat dels centres educatius visiten l'equipament municipal i se'ls explica com funciona i què hi poden trobar: llibres, documents històrics, material audiovisual i actes culturals, entre moltes altres coses.   

Segons la tinent d'alcalde de Serveis Personals i regidora de Cultura, Mercè Vallès, “ampliar l'horari de la Biblioteca Municipal respon a la voluntat d'oferir a la ciutadania un millor servei. Durant aquest mandat, la Biblioteca ha crescut en usuaris i usuàries i ara en podran gaudir de més hores”.

Vallès afegeix que “a més, la Biblioteca s'ha convertit en un centre cultural on es realitzen activitats com els Clubs de Lectura, tallers de conversa en anglès, espectacles de contes per a infants i adults i també ha esdevingut l'espai d'aula d'estudi per al jovent. Amb aquesta ampliació horària, la Biblioteca podrà, a banda d'atendre durant més hores al públic, desenvolupar altres projectes adreçats a diferents col·lectius com la comunitat educativa o la gent gran”.