Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

El web de Sant Quirze ja està disponible en format adaptat als dispositius mòbils

Operatiu des d'aquest 9 d'abril


El web de Sant Quirze ja està disponible en format adaptat als dispositius mòbils

El web de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ja està disponible, des d'aquest 9 d'abril, en format adaptat als diferents dispositius mòbils, com les tauletes i els telèfons intel·ligents. Aquesta novetat s'ha introduït utilitzant el disseny adaptatiu web (conegut popularment com a "responsive" per l'expressió en anglès responsive web design).

Aquesta tècnica té l'objectiu de fer que un web sigui visible de manera òptima en tot tipus de dispositius capaços de visualitzar pàgines web, amb independència de les mides de la pantalla i altres factors com la resolució, la capacitat i la memòria del dispositiu... El format adaptat té altres avantatges, com una navegació més ràpida i àgil en els dispositius mòbils, així com un consum de dades inferior.

En el cas dels dispositius mòbils, el format adaptat ofereix l'opció de navegació web tradicional, com si fos la pantalla de l'ordinador, per als usuaris que ho desitgin.

L'alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, recorda que "la comunicació i l'atenció ciutadana són prioritat absoluta del govern municipal i no hem estalviat esforços per crear nous canals que facilitin el contacte entre la ciutadania i el seu Ajuntament". L'alcaldessa afegeix que "es tracta de fer-ho fàcil i accessible".