Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El Punt d’Atenció a les Empreses de Can Barra ha ajudat a crear 4 societats limitades i 6 activitats autònomes

Servei que permet constituir, de forma telemàtica i gratuïta, les formes jurídiques més habituals


El Punt d’Atenció a les Empreses de Can Barra ha ajudat a crear 4 societats limitades i 6 activitats autònomes

El Punt d’Atenció a les Empreses situat al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra, creat el juny de 2014, ha ajudat a constituir 4 societats limitades i a posar en marxa l’activitat professional de sis autònoms. El servei PAE funciona gràcies a un conveni signat entre la Diputació de Barcelona i el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme.

Carlos Pérez Ferreño, que volia oferir serveis de disseny d’interiors com a empresari individual, va ser el primer usuari del PAE a donar-se d’alta.

El valor d'aquest servei és que permet constituir, de manera telemàtica i gratuïta, les formes jurídiques més habituals: autònoms, Societat de responsabilitat Limitada (SL) i Societat Limitada Nova Empresa (SLNE), mitjançant el Document Únic Electrònic (DUE). En aquest document s'engloben tràmits com l'alta a Hisenda, l'alta a la Seguretat Social o l'alta de treballadors, entre d'altres.

Els emprenedors que legalitzen la seva activitat a través del Punt PAE ho fan de forma pràcticament immediata i amb un únic desplaçament al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra.