Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Can Barra ha assessorat 118 emprenedors durant l’any 2014

La major part de consultes tenen a veure amb subvencions i finançament, així com dels tràmits per constituir una empresa


Can Barra ha assessorat 118 emprenedors durant l’any 2014

El Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Barra va assessorar durant l’any 2014, i a través del Servei d’emprenedoria, un total de 118 emprenedors. La major part de consultes ateses tenien a veure amb ajuts, subvencions i finançament, així com amb els tràmits que cal fer per constituir una empresa.

Els usuaris d’aquest servei d’assessorament tenen una mitjana d’edat de 44 anys. És lleugerament superior la proporció de dones (58%) que la d’homes (42%). El nivell d’estudis és majoritàriament universitari (53%).

Entre les persones usuàries d’aquest servei s’han acabat creant 21 empreses, que han generat 28 llocs de treball. En concret, el 67% són empresaris individuals; el 28%, societats limitades; i un 5%, societats civils privades. Pel que fa a les activitats iniciades, un 34% eren en el sector del comerç minorista; un 24%, en activitats educatives i socials; un 14%, en serveis a les persones; un 14%, en serveis a les empreses; i un 14%, en el comerç majorista.