Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

La IV Nit de l’Empresa es convoca de nou per al proper 4 de maig a Can Barra

Serà reconeguda l'empresa local Raspalls Tècnics Isidro Torras


La IV Nit de l’Empresa es convoca de nou per al proper 4 de maig a Can Barra

La  IV edició de La Nit de l’Empresa de Sant Quirze s’ha convocat de nou per al proper 4 de maig, al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra. La festa empresarial havia de celebrar-se el passat 24 de març, però es va suspendre pel dol oficial decretat pel sinistre del vol de Germanwings entre Barcelona i Düsseldorf.

L’acte començarà a les 19 hores i serà conduit per la periodista Glòria Serra. El leit-motiv d’aquesta edició serà el reconeixement a la trajectòria professional al llarg de diverses generacions.

En concret, serà reconeguda l'empresa local Raspalls Tècnics Isidro Torras. És una empresa centenària de Sant Quirze que fabrica raspalls per usos industrials i professionals. Per exemple per a la neteja viària, tant manual com mecanitzada, però també a la indústria siderúrgica, l’automoció, la fabricació d’electrodomèstics, el sector tèxtil, la joieria, els cuirs adobats, la construcció, l’envasat i fins i tot les cerveseres. Recentment, ha estat distingida per Respon.cat, un organisme que vol implicar les empreses i les organitzacions empresarials més compromeses amb la responsabilitat social i les les bones pràctiques.

Altres tres empreses catalanes amb trajectòria centenària han estat convidades a l'acte, per explicar la seva experiència. Es tracta de Pasta Sanmartí, L’Espinaler i Galetes Trias. Són de Caldes de Montbui, Vilassar de Mar i Santa Coloma de Farners, respectivament, i es dediquen al sector alimentari: a l’elaboració de pastes alimentàries, de conserves i salses i de galetes d’ametlla, també respectivament.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Toni Rueda, explica que en la Nit de l’Empresa d’enguany “farem un passeig per la història de quatre empreses familiars catalanes que, generació rere generació, han esdevingut models competitius de negoci, una d'elles de Sant Quirze”. Rueda afegeix que “l'essència d'aquesta Nit de l'Empresa ens impregnarà de valors com la tradició, qualitat, compromís i exigència”.

L’acte és obert, però amb l’aforament limitat a la capacitat del Celler Masia Can Barra. Es prega confirmació d'assistència al correu electrònic empresa@santquirzevalles.cat o al telèfon 93 721 68 00 (ext. 4109).