Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Nova edició de les Botigues al carrer de dia i de nit, el proper 16 de maig

Iniciativa per promoure el comerç local i donar a conèixer la seva oferta


Nova edició de les Botigues al carrer de dia i de nit, el proper 16 de maig

L’Ajuntament de Sant Quirze i els comerciants locals organitzen una nova edició, la segona, de la jornada comercial “Botigues al carrer de dia i de nit”. Animades per l’èxit de la passada edició, celebrada el 25 d’octubre, les botigues tornaran a treure els taulells al carrer per oferir productes de la millor qualitat. La jornada es completarà amb un seguit d'activitats de tota mena que els comerços i empreses participants oferiran per crear al poble l'ambient de les grans ocasions.

L’horari d’obertura de la jornada serà de 10 del matí a les 12 de la nit, ininterrompudament. Cada botiga o empresa, o establiment de restauració, participant farà les seves ofertes. Molts, a més, oferiran algun taller o activitat, faran jornades de portes obertes o sortejaran productes.

A data d’avui hi ha prop de mig centenar de comerços inscrits, però l’organització confia repetir la participació del passat octubre, quan es va arribar a 70 establiments.

La regidora de Comerç, Míriam Casaramona, explica que aquesta jornada comercial “té la finalitat de promoure el comerç local” i afegeix que “és un element dinamitzador del municipi que dóna a conèixer l'oferta comercial i de serveis de Sant Quirze, tot creant noves oportunitats per a les vendes”.

La jornada de Botigues al carrer de dia i de nit és organitzada per un grup significatiu de comerciants locals, amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Quirze i el suport de la Diputació de Barcelona.