Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

La 15a Mostra Gastronòmica de Sant Quirze se celebrarà la primera setmana de juny

Restaurants i comerços oferiran degustacions per donar a conèixer la seva oferta, tant de plats tradicionals com d’innovadors


La 15a Mostra Gastronòmica de Sant Quirze se celebrarà la primera setmana de juny

La Mostra Gastronòmica de Sant Quirze del Vallès, que enguany arriba a la quinzena edició, se celebrarà la primera setmana del proper mes de juny. Durant cinc dies, restaurants i comerços locals oferiran degustacions de tota mena, hi haurà un circuit de tapes i també s’aprofitarà per celebrar el quart aniversari del Mercat Ecològic del Vallès.

La Mostra és una oportunitat per conèixer la gastronomia local amb una doble aposta: assaborir els plats tradicionals i, a la vegada, donar a conèixer les noves propostes i innovacions dels restauradors del municipi.

Segons l’avenç del programa, els dies 2 i 3 de juny tindrà lloc el Circuit de Tapes al Niu del Mussol/Lossum Espai Gastronòmic. I el dia 6 de juny hi haurà la celebració de l’aniversari del Mercat Ecològic, un mercat itinerant que els dissabtes recórre quatre pobles del Vallès, entre ells Sant Quirze.

L’acte central serà, però, la Degustació Gastronòmica a la Masia Can Feliu, convocada pels dies 5 i 6 de juny. Una de les novetats d’aquesta edició és que els tiquets de degustació es vendran directament als estands de cada restaurador. Els participants confirmats a data d’avui són Avui no cuino, Buc restaurant, El Castellet, El Niu del Mussol/Lossum, La Manduca, NSQ Sant Quirze, ArtBo, Pastisseria Mix, Pizzeria Pollo Loco, Sushi Tast, i The Boss Restaurant.

Organitza el certamen l'Ajuntament de Sant Quirze, amb el suport la Diputació de Barcelona i el Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de Sabadell i l’empresa Cobega.

La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Sant Quirze, Míriam Casaramona, explica que “la Mostra Gastronòmica dinamitza durant uns dies el comerç local, concretament el sector de la restauració i l'alimentació”. Casaramona afegeix que “confio que mantindrem l'èxit de públic de les passades edicions, si no el superarem, i això serà bo perquè, a banda l'efecte econòmic directe i la promoció, també farem poble”.