Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Escola Bressol Municipal amplia les places amb una nova aula per a infants de 0 a 1 any

Aquesta amplicació permetrà atendre des d’aquesta mateixa setmana la major part de la llista d’espera existent al centre


L’Escola Bressol Municipal amplia les places amb una nova aula per a infants de 0 a 1 any

L’Escola Bressol Municipal s’ampliarà amb una nova aula per a infants de 0 a 1 anys (P-0). El departament d’Ensenyament de la Generalitat ha autoritzat l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès a fer aquesta ampliació, que permetrà atendre des d’aquesta mateixa setmana la major part de la llista d’espera existent al centre, que es concentra precisament en la franja d’edat dels més petits.

La nova aula de P-0 serà la tercera de l’Escola Bressol per aquesta edat i oferirà vuit noves places (en total 24). Es dóna la circumstància que aquest curs 2014-2015, el centre ha pogut acollir la llista d’espera de les altres edats, excepte en el cas de P-0.


La junta de govern local ha aprovat aquest dimarts un afegitó al conveni entre l’Ajuntament i la Generalitat, que data de l’any 2008, per poder incrementar el nombre màxim de places que s’hi preveïa. Amb aquesta ampliació, l’Escola Bressol Municipal passa a tenir 10 aules i un total de 142 places.

La tinent d’alcalde de Serveis Personals i regidora d’Educació, Mercè Vallés, destaca que “aquesta és una excel·lent notícia per al projecte educatiu que es desenvolupa a Sant Quirze”. Vallès afegeix que “deixar en mínims la llista d’espera de l’Escola Bressol és un gran què per a les famílies que volien usar el servei i no podien fer-ho per falta de places disponibles”.