Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Ajuntament de Sant Quirze destina 93.500 euros a subvencionar projectes i activitats dels centres educatius del municipi

Aprovat el conveni de suport a les escoles per a 2015


L’Ajuntament de Sant Quirze destina 93.500 euros a subvencionar projectes i activitats dels centres educatius del municipi

L’Ajuntament de Sant Quirze destinarà durant 2015 una partida de 93.500 euros a subvencionar els centres educatius del municipi i, en concret, els seus projectes i activitats docents. Els centres que rebran aquestes aportacions són les sis escoles d’educació infantil i primària i l’actual institut. La junta de govern local d’aquest 14 d’abril ha aprovat el conveni corresponent a enguany, que se signarà properament amb els responsables de les escoles.

Per determinar la quantitat que rep cada centre es tenen en compte diversos conceptes. Per exemple, l’adquisició d’instruments per a l’impuls de l’ensenyament musical; projectes de racons de jocs simbòlics a l’àmbit infantil; projectes d’informàtica; biblioteca per mestres i alumnes; activitats i projectes d’educació especial; tallers didàctics i pedagògics; impuls de l’ensenyament de llengües; dotacions audiovisuals, i materials inventariables.

Els imports que rebrà cada centre són els següents:

Escola Lola Anglada: 13.235,71 euros
Escola Onze de Setembre: 13.235,71 euros
Escola Pilarín Bayés: 14.085,71 euros
Escola Purificació Salas Xandri: 12.810,71 euros
Escola Taula Rodona: 14.085,71 euros
Escola El Turonet: 9.835,71 euros
Institut Sant Quirze: 16.210,71 euros


La tinent d’alcalde de Serveis Personals i regidora d’Educació, Mercè Vallès, subratlla que “l’educació és un dels eixos d’actuació municipal i, per això, cooperem amb els centres que necessitin suport per a la realització d’activitats educatives”. Vallès afegeix que les subvencions es destinen a projectes educatius que “les escoles no poden realitzar per elles mateixes sense un suport econòmic”.