Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Escola Municipal d’Adults celebra la seva setmana cultural

Activitats sobre Sant Jordi i d’interès educatiu per als alumnes


L’Escola Municipal d’Adults celebra la seva setmana cultural

L’Escola Municipal d’Adults de Sant Quirze celebra a partir d’aquest dimarts, 21 d’abril, la seva setmana cultural. El centre ha preparat un programa d’activitats relacionades bàsicament amb la diada de Sant Jordi, però també amb qüestions d’interès educatiu per als seus alumnes.

El programa és el següent:

Dimarts, 21 d’abril

de 9 a 15 h. Sortida guiada: la Barcelona gòtica i el Parlament de Catalunya.

19 h, a l’aula 3. Obertura de l’exposició i xerrada. Mostra personal del pintor i alumne de l’Escola Àlex Castro, dins del projecte municipal “Artistes a les escoles”.

20 h, a l’aula d’estudi. Xerrada sobre la prova d’accés a l’FP: “Aprova la prova!”, a càrrec d’un exalumne de l’Escola.


Dimecres, 22 d’abril


18 h, a l’aula 3. Sessió pràctica sobre grafologia: “Com omplim l’espai; el seu paper en l’estudi de la Grafologia”, a càrrec de la diplomada en grafologia i alumna de l’Escola, Josepa Belda.

20 h: a l’aula d’estudi. Taller sobre l’FP: “La modalitat dual en l’FP: la formació en empresa”, a càrrec del servei municipal de Joventut “Canya Jove”.


Dijous, 23 d’abril

9.30 h. Sortida no guiada per Barcelona per viure l’ambient de la dia de Sant Jordi. Desplaçament en tren, des de l’estació de Sant Quirze.

Lectura a la ràdio. Lectura a Ràdio Sant Quirze de l’entrevista fictícia a Ramon Llull, publicada a la revista de l’Escola.


Dijous, 7 de maig

Tastet culinari. “Les receptes de Sant Qüirze”. Tast d’algunes de les receptes aparegudes a la revista de cuina d’enguany.