Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

La Fira de les Entitats obre portes al Parc de les Morisques

Fins demà diumenge, oferirà 40 activitats i 9 espectacles


La Fira de les Entitats obre portes al Parc de les Morisques

La Fira d’Entitats de Sant Quirze ha obert portes aquest matí de dissabte al Parc de les Morisques, amb força participació i un temps esplèndid. Les entitats locals tornen a ser les protagonistes d’aquesta festa de la participació, que arriba a la seva segona edició, amb moltes activitats per donar a conèixer a la ciutadania qui són i què fan.

L’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, ha visitat aquest migdia el recinte de la Fira d’Entitats i ha fet unes manifestacions en les quals ha destacat el valor del teixit associatiu com “la millor prova de la vitalitat del nostre poble”. L’alcaldessa ha afegit que “les entitats són dels principals factors de cohesió socal d’un Sant Quirze que ha crescut molt en pocs anys”.

Durant el cap de setmana, a la Fira les entitats ofereixen un total de 40 activitats a la zona de carpes. I a l’escenari central de la Fira hi haurà un total de 9 espectacles, alguns de caire professional i els altres oferts per les mateixes entitats. L’horari de la Fira d’Entitats és de 11 a 14 hores i de 17 a 20 hores, aquest dissabte, i de 11 a 14 hores, demà diumenge. Les activitats a les carpes es desenvoluparan durant les hores d’obertura, excepte aquelles en les quals s’especifica l’horari concret (vegeu aquí el programa complet).

Disponible el catàleg d’entitats

Tot coincidint amb la segona edició de la Fira, l’Ajuntament ha editat un catàleg de les entitats de Sant Quirze, tal com s’havia comrpomés amb elles. El catàleg les classifica per àmbits temàtics (culturals, esportives, educatives...) i en facilita informació i la forma de contacte. Es poden aconseguir exemplars del catàleg a la carpa de l’Ajuntament a l’entrada de la Fira. Podeu consultar la versió digital en aquest enllaç.