Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

44 associacions han fet possible l’èxit de la segona Fira d’Entitats de Sant Quirze

Bona acollida a les novetats, com l’ocupació d’un espai més ampli al Parc de les Morisques


44 associacions han fet possible l’èxit de la segona Fira d’Entitats de Sant Quirze

La segona edició de la Fira d’Entitats de Sant Quirze del Vallès, celebrada aquests 18 i 19 d’abril, s’ha saldat amb un gran èxit, gràcies a la participació de 44 associacions, una gran afluència de públic i un clima esplèndid, tot i el xàfec de la nit de dissabte a diumenge. Les novetats d’aquesta edició han estat molt ben acollides per tothom i han ajudat a consolidar un certamen encara jove, però que, en paraules de l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, “té un gran recorregut per endavant”.

Una de les novetats més valorades és l’ocupació d’un espai més ampli al Parc de les Morisques. Això ha permés que els visitants de la Fira poguessin passejar-se més còmodament, sense tenir els estands a banda i banda dels camins del Parc.

També han tingut molt bona acollida les activitats de la Fira, tant la quarantena organitzada per les entitats a les respectives carpes, com la desena d’espectacles a l’escenari central, que n’incloïen de professionals i alguns de preparats per les mateixes associacions participants.

L’alcaldessa ha volgut expressar un agraïment públic “a totes les entitats, associacions i col·lectius, per haver fet possible, un any més, l’èxit de la Fira”.  Montserrat Mundi ha afegit que “ha estat un cap de setmana fantàstic i tothom a contribuït a aconseguir-ho: els membres de les entitats, els visitants..., sense oblidar els tècnics i personal municipal que han treballat, i molt, per coordinar-ho i tirar-ho endavant tot”.

L’alcaldessa ha reiterat un missatge que ha sovintejat aquest cap de setmana i els dies previs: “A Sant Quirze hi ha una convivència i una cohesió social elevadíssimes, que en molta part són possibles gràcies a l’existència d’un factor d’aglutinament com les entitats”. Montserrat Mundi ha recordat que “el teixit associatiu és la prova més evident de la vitalitat d’un poble que ha crescut molt en molt poc temps i que ha crescut bé, gràcies a tenir espais de convivència com les entitats i altres”.

Perquè la ciutadania tingui una referència de les entitats del seu municipi, l’Ajuntament ha editat, amb motiu de la segona Fira, un catàleg que les recull i en facilita el contacte. Podeu consultar la versió digital d’aquesta guia en aquest enllaç.


Vegeu aquí un ampli reportatge fotogràfic de la Fira d’Entitats.

Vegeu aquí un reportatge en vídeo dels actes de dissabte 18 d’abril (matí).

Vegeu aquí un reportatge en vídeo dels actes de dissabte 18 d’abril (tarda-vespre).

Vegeu aquí un reportatge en vídeo dels actes de diumenge 19 d’abril.