Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

L'Ajuntament dóna suport a les famílies amb menys recursos

Enguany s'han destinat més recursos d'acord amb el context


L'Ajuntament dóna suport a les famílies amb menys recursos

L'Ajuntament de Sant Quirze ha incrementat els ajuts per l'escolaritat a les famílies amb dificultats socioeconòmiques. Concretament s'han adjudicat 159 ajuts a infants per adquirir material escolar, pagar sortides escolars o pagar el menjador. El total de les subvencions sumen un import de 12.000 euros.
Per una banda, al mes de maig, la Unitat de Benestar Social de l'Ajuntament va aprovar dedicar, davant el nou context en el que ens trobem, dedicar 5.000 euros a la creació d'uns nou sajuts de suport a l'escolaritat destinats a les famílies amb dificultats socioeconòmiques del municipi per adquirir material i pagar les sortides escolars. De les 132 sol·licituds presentades en van sortir beneficiats 90 alumnes.
D'altra banda, l'Ajuntament també ha complementat els ajuts de menjador escolar del Consell Comarcal, enguany adreçats a persones en situacions socioeconòmiques extremes. Així, un total de 69 infants han pogut gaudir d'aquest ajut, un 55% més que el curs passat. D'aquests, 25 són fills de famílies amb moltes dificultats econòmiques