Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

Tourline Express obre al polígon Can Canals una nova plataforma logística

Optimitzarà el temps de trànsit dels enviaments de l’empresa de paqueteria urgent


Tourline Express obre al polígon Can Canals una nova plataforma logística

L’empresa de paqueteria urgent Tourline Express ha inaugurat recentment una nova plataforma logística, amb una superfície de 1.800 metres quadrats, a Sant Quirze del Vallès. Aquest centre se suma als que la companyia ja tenia a Riudellots de la Selva, l’Hospitalet de Llobregat i Lleida.

El nou centre a Sant Quirze, situat al carrer Tagomago, al polígon industrial de Can Canals, servirà a Tourline Express per optimitzar els temps de trànsit de les rutes que enllacen Barcelona amb la resta de Catalunya. La dinamització i rapidesa en la càrrega i la descàrrega dels vehicles de repartiment és el repte primordial i les instal·lacions estan dissenyades i equipades per aconseguir-ho.

Segons informa l’empresa, la millora d’aquests temps de trànsit li permetrà ampliar la seva oferta de serveis i reforça la seva expansió a curt termini.

Tourline Express té actualment 322 delegacions, que li atorgen una significativa quota de mercat a l’Estat espanyol. Creada el 1996, des de juliol de 2005 forma part del Grup CTT, companyia postal portuguesa. Tourline té 471 treballadors i realitza més de 52.000 enviaments diaris.