Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Les cooperatives d’educació emprenedora de Sant Quirze presenten els seus projectes a les autoritats locals

Els alumnes de cinquè de les escoles Taula Rodona i Lola Anglada tiren endavant la fabricació i venda d’una gran varietat de productes artesanals.


Les cooperatives d’educació emprenedora de Sant Quirze presenten els seus projectes a les autoritats locals

Les quatre cooperatives escolars de Sant Quirze del Vallès, que funcionen en el marc del projecte de Cultura Emprenedora a l’Escola, han presentat el seus projectes empresarials a l’alcaldessa, Montserrat Mundi, i a la regidora d’Educació, Mercè Vallès, en una trobada celebrada a la Masia Can Barra, seu del Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament.

Les quatre cooperatives pertanyen a les escoles Taula Rodona i Lola Anglada, i estan formades per alumnes de cinquè de primària. La seva finalitat és la fabricació venda de productes artesanals com coixins, blocs de notes, clauers, portaespelmes, bosses, estoigs, subjectallibres i capses fetes amb pals de gelat.

En la trobada, els alumnes han explicat a les autoritats locals tot el procés de constitució de les cooperatives, així com totes les accions dutes a terme en el marc del projecte de Cultura Emprenedora a l'Escola, i han convidat als electes a assistir i  a comprar els seus productes, el proper 6 de juny, al mercat de cooperatives, el qual concideix amb el mercat ecològic de la localitat.

L'alcaldessa, Montserrat Mundi, ha felicitat els integrants de les quatre cooperatives escolars, tot manifestant que "pel municipi de Sant Quirze del Vallès és un orgull tenir nens i nenes amb tanta capacitat d'imaginació, de treball en equip i d'esforç" . En aquest sentit, Montserrat Mundi ha volgut destacar "el compromís de les tutores de les dues escoles, sense les quals no hagués estat possible fer créixer el projecte de cultura emprenedora dins la comunitat educativa del municipi".

A més de la recepció institucional, aquesta setmana ha estat intensa per als alumnes de les cooperatives, ja que també han fet una visita a la ràdio municipal, on han enregistrat una falca publicitària per promocionar el seu mercat i productes, i han respost a una entrevista.