Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Curs per les entitats sobre la violència de gènere

Les inscripcions es poden formalitzar al Servei d'Igualtat i Ciutadania de l'Ajuntament


Curs per les entitats sobre la violència de gènere

El suport social i la participació tenen un paper fonamental en el procés de detecció i recuperació de les dones que han patit violència, així com la funció de sensibilització i multiplicació que poden tenir les entitats en el si de la comunitat. Per aquest motiu s’ha organitzat un curs adreçat a les persones que participen a les entitats del municipi que vulguin comprendre millor les causes i les conseqüències de la violència de gènere i desenvolupar eines bàsiques que permetin a les persones que formen part del teixit associatiu detectar situacions de violència i poder oferir un suport respectuós a les dones.
La complexitat d’aquest fenomen fa necessari un coneixement més profund de tots els factors que hi intervenen per poder posicionar-nos davant d’ell i evitar la culpabilització i l’aïllament de la dona.
 
Aquest curs l’organitzen la Regidoria d’Igualtat i Ciutadania i la de Participació ciutadana de l’Ajuntament de Sant Quirze, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, l’Institut Català de les Dones i el Fons Social Europeu.
Compta amb 20 places i se celebrarà els dies 16, 18 i 23 de novembre de 19:00 a 21:00 hores a la sala d’Actes del Centre Cívic Can Feliu.
Per a més informació o per formalitzar les inscripcions per assistir-hi, truqueu al telèfon 93721.68.00 o envieu un correu electrònic a sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat. Trobareu el full d'inscripció a la columna dreta d'aquesta pàgina.