Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’organització de la Cursa Memorial David Rovira demana voluntaris

La prova es disputarà el proper 10 de maig, a partir de les 9 del matí


L’organització de la Cursa Memorial David Rovira demana voluntaris

L’organització de la vuitena Cursa Memorial David Rovira, que se celebrarà el proper 10 de maig, ha fet un crida pública per demanar voluntaris. Els organitzadors necessiten voluntaris per diverses tasques, però sobretot voluntaris de circuit. Qui vulgui ajudar pot inscriure’s mitjançant els correus electrònics cursasqv@gmail.com i Natxo.rovira@gmaillcom.

Recordem que la Cursa Memorial David Rovira, plenament consolidada en el calendari atlètic i entre els esdeveniments populars que donen identitat al municipi, es convoca en record d’un infant santquirzetenc que va morir el 17 de maig de 2007 en un accident en una sortida escolar a Budapest.

La prova principal és la de 10 quilòmetres, reservada als adults, que començarà a les 9 del matí i farà dues voltes al circuit urbà pels carrers de Sant Quirze, amb sortida i arribada al complex esportiu municipal de Can Casablanques. És una prova puntuable per a la Lliga Catalana d'atletisme popular.

Simultàniament, es correrà la prova de 5 quilòmetres, que consisteix en una única volta al circuit i que no té caràcter competitiu (es publicaran els temps, però per ordre alfabètic). Aquesta modalitat vol oferir la possibilitat de participar als menys habituats a córrer. A les 10.30 hores es donarà la sortida de la prova pels participants joves: un recorregut de 2.400 metres, reservat a les categories aleví, infantil i cadet. I finalment, a les 10.45 començarà la cursa pels més petits: 800 metres, que podran córrer les categories benjamí i prebenjamí. En totes quatre curses podran participar-hi atletes amb discapacitats, amb la seva pròpia classificació.

Les inscripcions es poden efecturar mitjançant la página web www.corredors.cat/cursasantquirze. La gestió únicament es podrà fer en línia. Les inscripcions es poden fer per a la cursa de 10km, la de 5km i les infantils. Les curses infantils són gratuïtes. Les inscripcions es poden fer triant l'opció de amb regal (13 euros) o sense (5 euros). El regal consta d'una tovallola convertible en motxilla.