Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La comunitat educativa de Sant Quirze celebra la seva trobada anual

L’acte ret homenatge als mestres que es jubilen aquest curs


La comunitat educativa de Sant Quirze celebra la seva trobada anual

La comunitat educativa de Sant Quirze del Vallès ha celebrat la seva trobada anual, un acte en el qual es reconeix i agreix la tasca desenvolupada pels professors que es jubilen durant el curs escolars. Convocada des de fa una desena d’anys, la trobada és una ocasió especial en la qual s’honora la dedicació i l’entrega professional lligada a la tasca de mestre.

Enguany, els professors homenatjats han estat Francesc Xavier Juan Pons, de l’Institut Sant Quirze; M. José Turienzo Marchante, de l’escola Purificació Salas; i Pilar Iniesta Hernández, de l’escola Turonet.

A l’acte van participar-hi persones de tots els sectors de la comunitat educativa: equips directius, mestres i professors, personal administratiu i de serveis, associacions de mares i pares d’alumnes, representants de l’Administració educativa... També va comptar amb la presència de les autoritats municipals, encapçalades per l’alcaldessa, Montserrat Mundi, i la tinent d’alcalde de Serveis Personals i regidora d’Educació, Mercè Vallès.