Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Continua obert, fins al 14 de maig, el termini per demanar el vot per correu

Per a les eleccions municipals del proper 24 de maig


Continua obert, fins al 14 de maig, el termini per demanar el vot per correu

L’Ajuntament de Sant Quirze recorda tothom que continua obert el termini per sol·licitar el vot per correu per als propers comicis municipals del 24 de maig. Els electors residents a l’Estat que estiguin interessats en emetre el vot per correu podran sol·licitar-ho des del 31 de març i fins al 14 de maig d’enguany.
 
S’ha de fer personalment a les oficines de Correus, amb l’exhibició de l’original del document acreditatiu d’identitat i omplint els formularis disponibles a tal efecte. En cas de malaltia o incapacitat es pot sol·licitar per mitjà de persona autoritzada notarialment. En la petició caldrà demanar un certificat d’inscripció al cens electoral que emet la Delegació provincial de l'Oficina del Cens Electoral (OCE). L’OCE ha de remetre a l'elector per correu certificat, entre el 4 i 17 de maig, la documentació necessària perquè pugui emetre el seu vot i un cop rebuda dels electors hauran d'enviar el seu vot a la taula electoral, per correu certificat, no més tard del 20 de maig.
 
Tots aquells electors que sol·licitin el vot per correu no podran votar personalment a la mesa electoral el 24 de maig, dia de la celebració de les eleccions municipals.

Més informació aquí