Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Bella Quirze Band celebra el desè aniversari amb un concert a l’Auditori del Centre Cultural de Caixa Terrassa

La recaptació íntegra de l’actució es destinarà a l’associació terrassenca La Trobada


La Bella Quirze Band celebra el desè aniversari amb un concert a l’Auditori del Centre Cultural de Caixa Terrassa

El cor gòspel de Sant Quirze del Vallès Bella Quirze Band (BQB) celebrarà el seu desè aniversari amb un concert solidari el proper dissabte, 9 de maig, a l'Auditori del Centre Cultural de Caixa Terrassa. Serà el concert número 100 de l’agrupació coral.

La recaptació íntegra d'aquest concert benèfic es destinarà a l'associació terrassenca La Trobada que gestiona el Restaurant del Temps, a la co-capital vallesana, i desenvolupa una important tasca de recolzament a persones en situació de risc d'exclusió social.

La BQB es defineix com a una coral solidària que, a banda de la vessant més lúdica, es preocupa i s'implica en els problemes de la societat actual del seu entorn. Per aquest motiu, recentment, ha donat el pas de promoure i potenciar activitats socials amb la creació de la BQB Solidària.

La BQB va néixer a Sant Quirze del Vallès, ara fa deu anys,  com a una activitat dels pares i mares de l'Ampa del CEIP El Turonet. En l'actualitat, està formada per més de seixanta cantaires i presenta un repertori de cançó gòspel, principalment nord-americana, així com diferents peces musicals ètniques d'arreu del món.

El cor santquirzetenc, dirigit per Òscar Altide i acompanyat per un conjunt instrumental format de guitarra, baix, bateria i teclat, té previst un ampli programa d'activitats durant aquest 2015, amb motiu de la celebració del seu desè aniversari.


Més informació sobre l'associació La Trobada

Comprar entrades per aquest concert