Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Sant Quirze rep una subvenció de 80.000 euros de la Diputació per ajudar a garantir la cohesió social

Serà un suport a la prestació de serveis socials bàsics per a les persones i famílies


Sant Quirze rep una subvenció de 80.000 euros de la Diputació per ajudar a garantir la cohesió social

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha rebut una subvenció de 80.060,83 euros de la Diputació de Barcelona, dins dels programes complentaris de garantia de la cohesió social que la institució supracomarcal té vigents en el període 2012-2015. La finalitat d’aquests programes és donar suport a la prestació de serveis socials bàsics i a la gestió de prestacions socials amb rellevància manifesta per la qualitat de vida de les persones.

Aquesta línia de subvencions per garantir la cohesió social “es caracteritza pel seu enfoncamament vers les persones i les famílies”, explica la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Quirze, Míriam Casaramona.

La regidora afegeix que la crisi ha fet que “determinades problemàtiques socials i antics factors de vulnerabilitat, que podien conduir a situacions de risc i exclusió social, s’hagin generalitzat i ampliat”. Segons Casaramona, “a més, la crisi ha posat de manifest nous riscos de vulnerabilitat. Per exemple, la infància i la transició a l’edat adulta s’han convertit en etapes d’alt risc d’exclusió social, sense oblidar que la pobresa econòmica afecta també a part de la població que té feina”.