Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La 8a Cursa Memorial David Rovira es correrà aquest diumenge, 10 de maig

A partir de les 9 del matí, amb sortida i arribada al carrer Priorat, davant del complex esportiu municipal


La 8a Cursa Memorial David Rovira es correrà aquest diumenge, 10 de maig

La vuitena edició de la Cursa Memorial David Rovira es correrà aquest diumenge, 10 de maig. La sortida i l'arribada tindran com a escenari el carrer Priorat, davant del complex esportiu municipal de Can Casablanques. La prova principal és la de 10 quilòmetres, reservada als adults, que començarà a les 9 i farà dues voltes al circuit urbà pels carrers de Sant Quirze. És una prova puntuable per a la Lliga Catalana d'atletisme popular.

Simultàniament, es correrà la prova de 5 quilòmetres, que consisteix en una única volta al circuit i que no té caràcter competitiu (es publicaran els temps, però per, ordre alfabètic). Aquesta modalitat vol oferir la possibilitat de participar als menys habituats a córrer. A les 10.30 hores es donarà la sortida de la prova pels participants joves: un recorregut de 2.400 metres, reservat a les categories aleví, infantil i cadet. I finalment, a les 10.45 començarà la cursa pels més petits: 800 metres, que podran córrer les categories benjamí i prebenjamí. En totes quatre curses podran participar-hi atletes amb discapacitats, amb la seva pròpia classificació.

Enguany se celebra la vuitena edició, consolidant-se així en el calendari atlètic i també entre els esdeveniments populars que donen identitat al municipi. La Cursa Memorial David Rovira es convoca en record de David Rovira, un infant santquirzetenc que va morir el 17 de maig de 2007 en un accident en una sortida escolar a Budapest. Col·laboren en l'esdeveniment la Diputació de Barcelona i diferents entitats, empreses i comerços locals.

 

Més informació