Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Una batuda de porc senglar tindrà lloc aquest 17 de maig a Rubí, a tocar del terme de Sant Quirze

Es prohibirà el pas als camins de la zona d'intervenció per garantir la seguretat


Una batuda de porc senglar tindrà lloc aquest 17 de maig a Rubí, a tocar del terme de Sant Quirze

Aquest diumenge 17 de maig tindrà lloc una batuda de porc senglar a Rubí, però molt a prop del terme municipal de Sant Quirze. La batuda tindrà lloc entre les 8 i les 18 hores, a la zona de Can Fonollet-Can Copes, però és convenient que les precaucions es prenguin també en tot l’entorn proper.

Es prega que en la data i l’horari esmentats, cap persona o grup s’apropi a la zona de la batuda. L’avís es fa extensiu a les entitats esportives i de lleure que fan activitats a l’aire lliure en els entorns naturals de la zona. Per garantir la seguretat es prohibirà el pas als camins que envolten la zona d’intervenció. També hi haurà controls dels cossos de seguretat i de personal autoritzat per tal de facilitar possibles accessos que s’haguessin de fer a la zona.

La batuda respon a un control cinegètic organitzat per la Generalitat i l’Ajuntament de Rubí, atesa la problemàtica que comporta la presència massiva de porcs senglars.

Per a qualsevol consulta us podeu dirigir al Servei de Medi Natural de l’Ajuntament de Rubí (93 588 70 00 - ext. 8046) o bé a la Policia Local de Rubí (93 588 70 92).