Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Més de 650 atletes participen en la vuitena Cursa Memorial David Rovira

Marc Garcia i Laura Rebollal s’imposen, en categoria masculina i femenina, en la prova principal de 10 quilòmetres


Més de 650 atletes participen en la vuitena Cursa Memorial David Rovira

La vuitena edició de la cursa Memorial David Rovira va aplegar a Sant Quirze del Vallès, aquest diumenge, 10 d’abril, més de 650 atletes, inscrits en les diferents proves de la competició: la de 10 quilòmetres, la de 5 quilòmetres i les infantils. En la prova principal, la de 10 quilòmetres, puntuable per a Lliga Catalana d’Atletisme Popular i que van disputar més de 400 corredors, els guanyadors van ser Marc Garcia en homes, amb un temps de 33 minuts i 42 segons, i Laura Rebollal, en dones, amb 40 minuts i 35 segons.

El podi masculí en la cursa principal es va completar amb Joan Piqué (34 minuts i 57 segons) i Eduard Barba (35 minuts i 3 segons). En categoria femenina, Vanessa Viana (43 minuts i 7 segons) i Anna Cos (43 minuts i 56 segons) van ser segona i tercera, respectivament.

En la prova de cinc quilòmetres van prendre part 121 atletes, mentre que a les infantils van participar 141 corredors. Les classificacions poden consultar-se en aquest enllaç.

La Cursa Memorial David Rovira es convoca en record de David Rovira, un infant santquirzetenc que va morir el 17 de maig de 2007 en un accident en una sortida escolar a Budapest. La Cursa s'ha consolidat en el calendari atlètic i també entre els esdeveniments més populars que se celebren a Sant Quirze del Vallès. Organitzen la Cursa l'Associació Corredors.cat i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Hi col·labora la Diputació de Barcelona i diferents entitats, empreses i comerços locals.

 

Àlbum de fotos

Vídeo