Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El Consell Comarcal adjudica el servei de transport escolar per als propers dos cursos

Aquest curs 2014-2015 utilitzen el servei un total de 1.747 alumnes en 106 rutes


El Consell Comarcal adjudica el servei de transport escolar per als propers dos cursos

El Consell Comarcal ha adjudicat 16 dels 22 lots del servei de transport escolar pels pròxims dos cursos. El Ple de l’ens supramunicipal ha aprovat l’adjudicació de 16 contractes del servei de transport escolar obligatori i no obligatori pels cursos 2015-2016 i 2016-2017, amb possibilitat de pròrroga pel curs 2017-2018. En total, el valor dels contractes és de 4.511.119,29 euros (IVA exclòs).

Els criteris vinculats a l’objecte del contracte avaluables de forma automàtica i que han servit de base per a l’adjudicació dels contractes son: l’oferta econòmica, l’antiguitat dels vehicles que es proposen per realitzar el servei i la disposició de mesures de seguretat.

S’han avaluat 37 ofertes presentades per 9 empreses declarades aptes per a participar en el procediment administratiu de contractació del servei de transport escolar obligatori i no obligatori del Vallès Occidental.

En relació a la resta de lots, el Ple comarcal delega la seva adjudicació en la Comissió permanent, aquesta està prevista que es realitzi al llarg de la primera quinzena del mes de juny.

El dilluns 14 de setembre, amb l’inici del curs 2015-2016, els nous adjudicataris iniciaran el contracte del servei de transport escolar adreçat a l’alumnat de 34 centres educatius, ubicats als municipis de Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls. Val a dir, però, que els alumnes provenen de tots els municipis de la comarca.