Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El primer equip del Sant Quirze Bàsquet Club aconsegueix l’ascens a Primera Catalana

Amb només quatre derrotes durant l’any, asseguren la segona plaça i l’ascens directe


El primer equip del Sant Quirze Bàsquet Club aconsegueix l’ascens a Primera Catalana

El primer equip del Sant Quirze Bàsquet Club ha assegurat la segona plaça a la classificació de Segona Catalana i, per tant, l’ascens directe de categoria. La propera temporada, l’equip encararà el repte de jugar la disputada competició de Primera Catalana.

Amb només quatre derrotes en tot l’any, el primer equip del Sant Quirze Bàsquet Club ha assolit l’objectiu que s’havia fixat per a aquesta temporada, que no era altre que l’ascens. L’èxit ha vingut pel gran treball de jugadors i tècnics, que al talent hi ha sumat esforç, constància, sacrifici i compromís.

Des de l’entitat destaquen la implicació absoluta dels jugadors, el cos tècnic, la direcció esportiva, l’afició i el club en general, tot indicant que, gràcies al fet que ha estat plena, el resultat ha estat tan bo. El club també destaca que l’equip estava fet i pensat per assolir reptes importants, però que a més ha afrontat cada partit com si fos l’últim i decisiu.

L’exigència ha fet que l’equip s’hagi sobreposat a les nombroses incidències que s’han produït al llarg de la temporada, com lesions, malalties, paternitats... També ha tingut el seu pes la recuperació d'alguns jugadors de Sant Quirze com David Ayuso, Alberto Montes, Jordi Gorina i Pol Velázquez, sumada al talent i compromís d'incorporacions de rellevància.

L’equip i el club anuncien, finalment, que l’ascens és el primer pas d'un projecte ambiciós  que no es vol aturar a aquí. També confien continuar donant a l’afició moltes tardes de bon bàsquet. Així mateix, agraeixen el suport de tothom que els ha seguit durant la temporada i els animen a continuar amb ells la temporada vinent.Equip sènior Sant Quirze Bàsquet Club. Temporada 2014-2015

Jugadors

Pol Velázquez
Jordi Gorina
Lluís Tejedor
Alberto Montes
David Junyent
Pau Canals
Òscar Valverde
Sergi Ndemensogo
Pau Oduber
Èric Tena
David Ayuso
Josep Rodróiguez
Dani Sánchez

Entrenadors ajudants
Anna Centelles
Miki Linares
Domènec Martínez

Entreneador
Jordi Talló