Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L'aula d'estudi en època d'exàmens torna del 18 de maig al 21 de juny

Després de l'èxit de les dues edicions anteriors


L'aula d'estudi en època d'exàmens torna del 18 de maig al 21 de juny

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Quirze tornarà a posar en marxa el servei d’aula d’estudi a la biblioteca municipal, entre 18 de maig i el 21 de juny. El servei estarà disponible a la sala d’actes del recinte, amb horaris nocturns entre setmana i de tarda, els caps de setmana.

L’horari serà el següent:

–de dilluns a dijous, de 21 a 1.30 hores

–dissabtes i diumenges, de 16 a 21 hores

L’aula d’estudi ofereix a les persones interessades un espai tranquil i confortable en horaris fora dels habituals per a facilitar l'estudi en èpoques caracteritzades per una intensitat superior d'exàmens. L’aula està equipada amb taules d’estudi i disposa de connexió wifi per accedir a internet. L'espai i el seu ús està supervisat.

En tractar-se d’un servei pensat per als estudiants, aquest servei d’aula d’estudi és accessible únicament per a persones nascudes entre el 1987 i el 1999.

La regidora de Joventut, Míriam Casaramona, explica que “aquesta iniciativa es torna a posar en marxa després de l’èxit de les dues edicions anteriors, l’any passat per aquestes mateixes dates, i enguany al mes de gener”. Per exemple, en l’edició d’hivern d’enguany, l’aula d’estudi va ser usada per 117 joves.

Segons Casaramona, “oferim un espai alternatiu als ja existents que faciliti la tasca de preparar els exàmens, en determinades èpoques de l’any”. La regidora afegeix que “disposar d’una sala d’estudi va ser una de les demandes sorgides durant l’elaboració del nou Pla Local de Joventut, per part de diversos col.lectius de joves del municipi”.