Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Comença el taller “L’elecció de viure bé”

Activitat del Dia internacional d’acció per la salut de les dones


Comença el taller “L’elecció de viure bé”

Aquest dijous, 14 de maig ha començat al Centre Municipal d’Informació i Recursos per a Dones el taller “L’elecció de viure bé”. Hi participen una vintena de dones i és impartit per la coach Montse Franco i la psicoterapeuta Carme Bóo. Aquesta activitat, com totes les del mes de maig al Centre, s’emmarquen en el Dia internacional d’acció per la salut de les dones, que es commemora el 28 de maig.

El leit-movit del taller és que el nostre estil de vida, el nostre projecte personal, s’estableix cada dia en la suma de cada decisió. Sovint la insatisfacció, el malestar o el desconcert obeeixen a que no hem dissenyat correctament la nostra trajectòria vital, no l’hem “programat” de forma adequada.

La ment està estructurada i organitzada al voltant d’un sistema de creences que s’expressa a través del llenguatge amb codis específics que descriuen la realitat de cadascú. Aquests codis es transformen en una manera de sentir i fer. La Programació Neuro-Lingüística (PNL) manté que, en última instància, tota conducta humana es desenvolupa sobre una estructura o plantilla de pensament apreses, que configura el sistema de creences i determina la filosofia de la vida i el comportament de la persona.

Per tal de millorar la nostra qualitat de vida, és possible transformar o tornar a planificar aquestes estratègies per orientar-les cap a l’excel·lència. El taller aborda l’enfocament terapèutic de la PNL des d’un punt de vista teòric, pràctic i vivencial.

Els continguts del taller s’estructuren en aquests temes:

–La transformació vital

–El sistema de creences

–Competències conscients i inconscients

–El llenguatge, l’expressió, la comunicació

–Els projectes vitals  i l’estil de vida