Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

14.563 ciutadans estan convocats a les urnes aquest diumenge

90 membres de les meses i més de mig centenar d’empleats municipals formen el dispositu electoral dels comicis municpals


14.563 ciutadans estan convocats a les urnes aquest diumenge

14.563 santquirzetencs i santquirzetenques estan convocats aquest diumenge, 24 de maig, a les eleccions municipals. La cita local amb les urnes de cada quatre anys tindrà lloc de les 9 del matí a les 8 del vespre a un total de 30 meses electorals, repartides per tot el municipi.

90 membres d’aquestes, i els corresponents suplentes, així com més de mig centenar d’empleats municipals, formen el dispositiu electoral preparat per aquest diumenge. Els membres de les meses electorals estan cridats, a més, auna sessió informativa el dijous, 21 de maig, a les 18.30 hores, a La Patronal (avinguda Pau Casals 86-88)-

A més, l’Ajuntament de Sant Quirze mobilitzarà un nombrós contingent d’efectius perquè tot funcioni a la perfecció durant la jornada electoral. Entre altres, formaran part d’aquest dispositu quinze agents de la Policia Local; nou representants de l’Administració que donaran suport a les meses electorals; vuit transmissors, via tauleta tàctil, de les dades de participació i escrutini al ministeri de l’Interior i a l’Ajuntament; tres persones d’atenció al públic i recollida de documentació, ubicats a l’Ajuntament; quatre membres de la Brigada d’Obres pel muntatge i desmuntatge de les meses electorals, i quatre membres de la Creu Roja per al trasllat de votants amb mobilitat reduïda.

També estarà mobilitzar personal de Comunicació i de Ràdio Sant Quirze per a la cobertura de la jornada; personal del departament de Noves Tecnologies per al tractament i processament de dades; i personal per al servei de càtering que se servirà als locals electorals, per als membres de les meses.

Consultes i atenció
 
Totes les persones que vulguin saber on els toca votar, poden fer la consulta en línia a través de la web (www.santquirzevalles.cat/consultacens). A més, al llarg de tot el dia 24 de maig l’Ajuntament disposarà d’un punt d’atenció per resoldre qualsevol dubte o qüestió que sorgeixi durant la jornada electoral, que estarà situat a la planta baixa de l'edifici consistorial, situat a la plaça de la Vila, 1 (també al telèfon 937216800).
 
Cobertura informativa
 
Cal remarcar que els serveis de Comunicació informaran de manera continuada de l’evolució de la jornada a través dels diferents canals que l'Ajuntament té a les xarxes socials, així com peces informatives amb el detall de les xifres de participació al llarg de la jornada al web municipal.
 
Ràdio Sant Quirze, en el dial 89.5 FM i a www.radiosanquirze.cat, oferirà també un programa especial en directe que recollirà les principals informacions i resultats de la jornada.
 
Escrutini
 
El recompte de vots, que començarà a partir de les 20 hores, es podrà seguir en rigorós directe a través de la web municipal mitjançant aquest enllaç:www.santquirzevalles.cat/escrutini. A més, com a novetat principal aquest any serà compatible a través de qualsevol dispositiu mòbil.
 
Els transmissors de dades i representants de l’administració faran arribar les dades al centre de control que estarà situat a la Sala Annexa a l’Arxiu, per la seva validació i posterior difusió. A la planta baixa de l’Ajuntament s’habilitaran dues pantalles on també es podrà seguir el resultat de les votacions.


Més informació