Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

L’Ajuntament de Sant Quirze treu a licitació el manteniment de les vies públiques dels polígons industrials

Per un import de 65.592,26 euros


L’Ajuntament de Sant Quirze treu a licitació el manteniment de les vies públiques dels polígons industrials

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, mitjançant acord de la Junta de Govern Local del passat 12 de maig, ha tret a licitació el contracte de serveis de manteniment anual de les vies públiques als polígons industrials del terme municipal. Aquest contracte té un import de 65.592,26 euros.

Per import, es tracta d’un procediment negociat en el qual l’Ajuntament convida a presentar ofertes a tres empreses diferents. No obstant això, qualsevol altra empresa podrà participar en el procediment i presentar la seva oferta.

El manteniment de les vies públiques dels polígons industrials és una de les demandes més expressades per les empreses que hi estan instal·lades, segons una enquesta que van respondre a principi dde 2014. Altres demandes expressades eren la neteja, la seguretat, el transport públic i l’aparcament de vehicles de gran tonatge. Els aspectes més ben valorats, en canvi, eren serveis com l’enllumenat, el subministrament elèctric de mitja i baixa tensió, l’abastiment d’aigua i el clavegueram.

 

Imatge. Foto dels treballs de manteniment de les vies públiques dels polígons realitzats l'estiu de l'any passat.